Water voor de olifanten

Productkenmerken

Auteur: Gruen, Sara, Uitgever: Sirene, 382 pagina's, Paperback, Nederlands, ISBN: 9789058314437, Gepubliceerd in 2007. Boeknummer van verkoper: 66201.

Productstaat

Staat: Tweedehands

Conditie (algemene classificatie)
★★★★
Verkeert in uitstekende conditie (is meestal maar een enkele keer gelezen of ingekeken)

Toelichting op conditie
Zeer goed.

€ 8,75
Op voorraad
Water voor de olifanten
Water voor de olifanten

Selecteer de afbeelding voor een vergroting

Deel deze pagina via:

Rubrieken

"Water voor de olifanten" is opgenomen in de volgende (sub-)rubrieken:

Verkoper

Dit artikel wordt aangeboden door BoekenWebsite.nl. Meer informatie over de verzendkosten en leveringsvoorwaarden van BoekenWebsite.nl.

Water voor de olifanten

Hoofdtitel Water voor de olifanten
Uitgever Uitgeverij Rainbow bv, Sirene
Auteur(s) Gruen, S., Gruen, Sara
Druk 1e druk
Taal Nederlands
Pagina's 382
Productvorm Paperback / softback
Geïllustreerd Ja
Publicatiedatum 07-2007
ISBN 9789058314437

Flaptekst Water voor de olifanten

Water voor de olifanten is een fascinerende, aangrijpende en sprankelende roman over een onmogelijke liefde in de Amerikaanse circuswereld van de jaren dertig - een verhaal dat zich niet weg laat leggen. Wanneer zijn ouders om het leven komen, sluit Jacob Jankowski zich aan bij een rondreizend circus. Een wonderbaarlijke wereld vol spanning, verdriet, woede en passie, met zijn eigen bizarre wetten, zijn eigenmanier van leven en zijn eigen manier van sterven. Een wereld die voor Jacob een toevluchtsoord en een nachtmerrie tegelijk zal worden. Hij neemt de verzorging op zich van Rosie, de olifant die door de circusdirecteur is binnengehaald als de nieuwe attractie die het circus voor de ondergang moet behoeden.Het probleem is alleen dat Rosie niet reageert op commando’s en dat ze niet kunstje lijkt te beheersen. Als Jacob verliefd wordt op Marlena, de betoverend mooie ster van het paardennummer –en de echtgenote van August, de charismatische, maar wrede dierentrainer- lijken zijn dagen bij het circus geteld... ‘Een rauw, sensueel verhaal dat je in zijn ban houdt met duistere geheimen, moord, een verboden liefde… en een majestueuze heldin!’ PARADE ‘Een echte page-turner’ PUBLISHERS WEEKLY ‘Een prachtige roman’ THE NEW YORK TIMES ‘Een meeslepend verhaal met een geweldige vaart. Ouderwets vakwerk’ LIBRARY JOURNAL Sara Gruen is opgegroeid in Canada. Zij woont op het platteland in de buurt van Chicago, de Verenigde Staten, waar zij werkt aan haar nieuwe roman.