We leven nog

Later is te laat

Productkenmerken

Auteur: Carmiggelt, Simon, Uitgever: Arbeiderspers, 1e editie, 235 pagina's, Gebonden met linnen kaft en omslag, Nederlands, ISBN: 9789029509350 (ISBN10: 902950935X), Gepubliceerd in 1999.

Dit exemplaar is inmiddels verkocht.
Mogelijk worden er andere exemplaren aangeboden.
Zoeken naar andere exemplaren
We leven nog
We leven nog

Selecteer de afbeelding voor een vergroting

Deel deze pagina via:

Rubrieken

"We leven nog - Later is te laat" is opgenomen in de volgende (sub-)rubrieken:

We leven nog & Later is te laat

Hoofdtitel We leven nog & Later is te laat
Ondertitel Later is te laat
Uitgever Arbeiderspers
Auteur(s) Carmiggelt, S., Carmiggelt, Simon
Druk 1e druk
Editie 1e editie
Taal Nederlands
Pagina's 238
Productvorm Hardback
Geïllustreerd Nee
Publicatiedatum 08-1999
ISBN 9789029509350

Flaptekst We leven nog & Later is te laat

De 'Kronkels' van S. Carmiggelt (1913-1987) waren om hun hoge graad van herkenbaarheid geliefde dagelijkse kost bij het Nederlandse volk. De puntige, laconieke stijl ervan paste uitstekend in een luchtig medium als de krant. Niettemin is het werk, dat nauwelijks met het oog op duurzaamheid geschreven lijkt, inmiddels deel gaan uitmaken van de Nederlandse literatuurgeschiedenis. De Arbeiderspers publiceert sindsenkele jaren met een ijzeren regelmaat de delen van de heruitgave van Carmiggelts complete oeuvre naar de eerste druk van elke bundel.

De hier bijeengebrachte bundels We leven nog en Later is te laat, verschenen oorspronkelijk in 1963 en 1964. De bundels staan vol gevarieerde verhalen die op onvergetelijke wijze het feestelijke gevoel van de jaren zestig oproepen.

* Wat ik boeiend aan hem vind, is dat hij van typische gooi- en smijtachtige stukjes, die ik heel geestig vond, steeds beschouwender en soberder is geworden. Er bestaat geen betere kroniek vanaf 1945 tot het einde van zijn schrijverschap. - Kees Fens