Wij zijn Anonymous

Productkenmerken

Auteur: Olson, Parmy, Uitgever: De Boekerij, 432 pagina's, Paperback, Nederlands, ISBN: 9789022563649, Gepubliceerd in 2012. Boeknummer van verkoper: 59144.

Productstaat

Staat: Tweedehands

Conditie (algemene classificatie)
★★★★
Verkeert in uitstekende conditie (is meestal maar een enkele keer gelezen of ingekeken)

Toelichting op conditie
Zeer goed.

Productbeschrijving

Een inside verslag van de beruchte hackersbeweging

€ 13,15
Op voorraad
Wij zijn Anonymous
Wij zijn Anonymous

Selecteer de afbeelding voor een vergroting

Deel deze pagina via:

Rubrieken

"Wij zijn Anonymous" is opgenomen in de volgende (sub-)rubrieken:

Verkoper

Dit artikel wordt aangeboden door BoekenWebsite.nl. Meer informatie over de verzendkosten en leveringsvoorwaarden van BoekenWebsite.nl.

Wij zijn anonymous

Hoofdtitel Wij zijn anonymous
Ondertitel een inside verslag van de beruchte hackersbeweging
Uitgever Meulenhoff Boekerij B.V., De Boekerij
Auteur(s) Olson, Parmy
Druk 1e druk
Taal Nederlands
Pagina's 304
Productvorm Paperback / softback
Geïllustreerd Nee
Publicatiedatum 11-2012
ISBN 9789022563649

Flaptekst Wij zijn anonymous

In 2011 hackte een groep hackers die zichzelf Anonymous noemt de computersystemen van VISA, Mastercard en PayPal. Ze infiltreerden de netwerken van totalitaire regimes in Libië en Tunesië. Ze vielen ook de FBI, de CIA en de NAVO aan. Met andere woorden: zo anoniem en terughoudend als de leden van Anonymous zijn, zo brutaal en openbaar zijn hun acties. Met hun wereldwijde cyberaanvallen weten ze de sympathie van het grote publiek voor zich te winnen, maar het dringt al snel tot iedereen die ook maar iets met computerbeveiliging te maken heeft door, dat dit collectief een serieuze bedreiging vormt voor de openbare veiligheid.Wij zijn Anonymous is het verhaal van gemeenschappelijke doel van ontelbare hackers die schijnbaar moeiteloos alle beveiligingssystemen weten te omzeilen zonder een spoor achter te laten. Vier vooraanstaande, maar uiteraard anonieme, leden vertellen hun verhaal. Door hun achtergrond, hun problemen met de gevestigde orde en hun wil de wereld te veranderen, schetst Parmy Olson een fascinerend portret van de menselijke kant van deze verguisde en bewonderde rebellen.