Zuid-Holland

Productkenmerken

Auteur: Kerst, Marja, Uitgever: Anwb, 174 pagina's, Pocket paperback, Nederlands, ISBN: 9789018023157 (ISBN10: 9018023159), Gepubliceerd in 2006. Boeknummer van verkoper: 30612.

Productstaat

Staat: Tweedehands

Conditie (algemene classificatie)
★★★★
Verkeert in uitstekende conditie (is meestal maar een enkele keer gelezen of ingekeken)

Toelichting op conditie
Zeer goed.

Productbeschrijving

Met uitklapkaart.

€ 6,55
Op voorraad
Zuid-Holland
Zuid-Holland

Selecteer de afbeelding voor een vergroting

Deel deze pagina via:

Antiquariaat

Dit artikel wordt aangeboden door BoekenWebsite.nl. Meer informatie over de verzendkosten en leveringsvoorwaarden van BoekenWebsite.nl.

Zuid-Holland

Hoofdtitel Zuid-Holland
Reeks ANWB reisgids NL
Uitgever ANWB Media, Anwb
Auteur(s) Kerst, Marja
Druk 1e druk
Taal Nederlands
Pagina's 174
Productvorm Paperback / softback
Geïllustreerd Ja
Publicatiedatum 04-2006
ISBN 9789018023157

Flaptekst Zuid-Holland

Reisgids Zuid-Holland begint met een korte beschrijving van de provincie, een lijstje met 10 topattracties en een overzicht met de belangrijkste evenementen. Daarna volgen per streek beschrijvingen van de leuke, mooie en bijzondere plaatsen die er te vinden zijn (in alfabetische volgorde). Bij elke plaats staan bezienswaardigheden, evenementen, winkeltips en bijzondere horeca aangegeven. Bij grotere plaatsen staan deze toeristische tips overzichtelijk op een plattegrond afgedrukt.

Alle belangrijkste steden hebben naast een stadsplattegrond ook een (stads)top 5. Daarmee vindt de lezer snel de highlights en hoeft hij niets te missen. Waar mogelijk is de informatie aangevuld met prijsgegevens en informatie over openingstijden. Een pictogram geeft aan of de bezienswaardigheid vooral ook leuk is voor kinderen. De uitklapkaart achterin de gids geeft tot slot een duidelijk overzicht van de provincie.

De serie ANWB Reisgids NL bestaat uit: Groningen & Drenthe, Friesland, Overijssel, Gelderland, Utrecht, Noord-Holland & Flevoland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant en Limburg.