Grammatica Latijn

Productkenmerken

Auteur: Hus, W.J.B., Uitgever: Het Spectrum, 3e editie, 411 pagina's, Paperback, Nederlands, ISBN: 9789027420848 (ISBN10: 902742084X), Gepubliceerd in 2005.

Productbeschrijving

Prisma taalbeheersing, de regels van het Latijn

Dit exemplaar is inmiddels verkocht.
Mogelijk worden er andere exemplaren aangeboden.
Zoeken naar andere exemplaren
Grammatica Latijn
Grammatica Latijn

Selecteer de afbeelding voor een vergroting

Deel deze pagina via:

Rubrieken

"Grammatica Latijn" is opgenomen in de volgende (sub-)rubrieken:

Grammatica Latijn

Hoofdtitel Grammatica Latijn
Reeks Vantoen.nu
Uitgever Het Spectrum
Auteur(s) Hus, W.J.B.
Druk 3e druk
Editie 3e editie
Taal Nederlands
Pagina's 411
Productvorm Paperback / softback
Geïllustreerd Nee
Publicatiedatum 07-2005
ISBN 9789027420848

Flaptekst Grammatica Latijn

Voor als u precies wilt weten hoe het zit met de grammaticaregels van een vreemde taal. De uitleg is helder en de vele voorbeelden zorgen voor een duidelijke illustratie van de behandelde grammaticale verschijnselen. De Prisma grammatica's zijn inmiddels een begrip.

Onmisbaar voor taalstudenten of cursisten en voor iedereen die de regels van het Latijn wil kunnen begrijpen. Zij biedt dan ook meer dan de meeste grammaticale overzichten. In de vorm van Informatievelden komen tevens onderwerpen ter sprake die een dieper inzicht geven in bepaalde aspecten van het Latijn en van taal in het algemeen.

De Prisma Grammatica Latijn is tevens een prima cursusboek voor: scholieren, taalstudenten, historici, theologen, musici, juristen, schrijvers, en vooral het niet te onderschatten aantal liefhebbers dat soms op latere leeftijd alsnog Latijn wil leren: Satius est sero nunquam discere (Het is beter iets laat dan nooit te leren)!