Ik word vader!

Productkenmerken

Auteur: Mallmann, H.W., Uitgever: Deltas, 96 pagina's, Paperback, Nederlands, ISBN: 9789024364985 (ISBN10: 9024364981), Gepubliceerd in 1997. Boeknummer van verkoper: 11755.

Productstaat

Staat: Tweedehands

Conditie (algemene classificatie)
★★★★★
Verkeert in nieuwstaat (is meestal ongelezen)

Toelichting op conditie
Nieuwstaat.

Productbeschrijving

Alles wat jonge vaders moeten weten over zwangerschap en geboorte.

€ 8,75
Op voorraad
Ik word vader!
Ik word vader!

Selecteer de afbeelding voor een vergroting

Deel deze pagina via:

Antiquariaat

Dit artikel wordt aangeboden door BoekenWebsite.nl. Meer informatie over de verzendkosten en leveringsvoorwaarden van BoekenWebsite.nl.

Ik word vader !

Hoofdtitel Ik word vader !
Uitgever Zuid-Nederlandse Uitgeverij, Deltas
Auteur(s) Mallman, H.W., Mallmann, H.W.
Druk 1e druk
Taal Nederlands
Pagina's 96
Productvorm Paperback / softback
Geïllustreerd Ja
Publicatiedatum 01-1997
ISBN 9789024364985

Flaptekst Ik word vader !

Alles wat jonge vaders moeten weten over zwangerschap en geboorte.

Vader worden... het is een hele gebeurtenis! U stelt zich gedurende die negen maanden zwangerschap waarschijnlijk heel wat vragen. Vooral voor de man is het dikwijls moeilijk om de veranderingen die de vrouw ondergaat, te begrijpen en er op de juiste manier op te reageren. Dit boek geeft een duidelijk antwoord op alle mogelijke vragen die u zich kunt stellen. Het beschrijft alles wat aanstaande ouders, en in het bijzonder mannen, dienen te weten over zwangerschap, geboorte en de tijd daarna. Naast een precieze beschrijving van de biologische en medische zaken wordt ook uitvoerig aandacht besteed aan de nieuwe psychologische situatie, vanuit het perspectief van de man. U leert hoe u uw vrouw zo goed mogelijk kunt bijstaan tijdens de zwangerschap en bevalling, en hoe u uw kind de beste start in het leven geeft. Zo kunt u rustig naar de geboorte van uw kind toegroeien en u al voorbereiden op de nieuwe rol die u ongetwijfeld met veel plezier zult vervullen: VADER!