9789022547793 - Geleende tijd

Geleende tijd

Hoofdtitel Geleende tijd
Uitgever Meulenhoff Boekerij B.V.
Auteur(s) Coben, H.
Druk 1e druk
Taal Nederlands
Pagina's 365
Productvorm Paperback / softback
Geïllustreerd Nee
Publicatiedatum 07-2007
ISBN 9789022547793
 

Flaptekst Geleende tijd

Twintig jaar geleden verloor Paul Copeland zijn zus. Op een zomeravond sprak de zeventienjarige Camille met een vriendin en hun vriendjes af in het bos. De volgende ochtend werden de levenloze lichamen van twee jongeren aangetroffen; van de overige twee, onder wie Camille, werd sindsdien niets vernomen.

Het leven werd na die rampzalige nacht nooit meer hetzelfde. Pauls moeder liet haar gezin in de steek en zijn vader kwam niet meer over het verdriet heen. Paul wordt nog dagelijks door schuldgevoel gekweld; als hij die nacht beter had opgelet, zou zijn zusje nog leven. Twintig jaar later blijkt dat tenminste één persoon die bewuste nacht heeft overleefd. Zou dat Camille kunnen zijn?

Harlan Coben is de eerste auteur die alle grote Amerikaanse thrillerprijzen op zijn naam schreef: de Edgar, de Anthony en de Shamus Award. Zijn literaire thrillers - waarvan Niemand vertellen, De onschuldigen en Spoorloos de bekendste zijn - zijn wereldwijde bestsellers. Coben woont in New Jersey met zijn vrouw en vier kinderen.

'Coben is een meester in het schetsen van de vele varianten licht en duister.' de Volkskrant

'Een van de beste schrijvers van dit moment. Topklasse.' Crimezone

Aanbod

Hieronder staat het aanbod van tweedehands titels vermeld:

Afb. Titel Conditie Jaar Editie Auteur / Uitgever Prijs
Geleende tijd
Geleende tijd
★★★★
2007
3
Coben, Harlan / De Boekerij
€ 8,20
Info