9789022991763 - Lost

Lost

Hoofdtitel Lost
Deeltitel Geheime identiteit
Uitgever Bruna Uitgevers, A.W.
Auteur(s) Hapka, C.
Druk 1e druk
Taal Nederlands
Pagina's 160
Productvorm Paperback / softback
Geïllustreerd Nee
Publicatiedatum 09-2006
ISBN 9789022991763

Flaptekst Lost

'WAT IS HET GEHEIM?'

Dexter Cross is een man met een groot geheim. Zijn vriendin Daisy denkt dat hij een rijkeluiszoontje is, een student van goede komaf die vanaf zijn geboorte voorbestemd is om arts, advocaat of zakenman te worden. Niets is echter minder waar. Dexter leeft een dubbelleven en zijn ware identiteit moet koste wat het kost verborgen blijven.

Wanneer tijdens een vakantie in Australi e waarheid toch boven water komt, wil Dexter niets liever dan terugkeren naar Los Angeles. Maar vlucht 815 van Oceanic Airline zal daar nooit aankomen. Het vliegtuig stort neer op een eiland in de Stille Oceaan. Slechts 48 passagiers overleven de crash.

Niemand van de overlevenden weet wie Dexter werkelijk is. Niemand weet van zijn verleden. Al snel komt Dexter erachter dat hij niet de enige is die niet de waarheid vertelt. Bovendien blijkt het eiland vele geheimen te herbergen. Geheimen die dodelijk blijken te zijn.

Geheime identiteit is het tweede boek in een nieuwe reeks gebaseerd op de populaire tv-serie Lost, die bij Net 5 al twee seizoenen lang de kijkers aan de buis gekluisterd houdt.

Aanbod

Hieronder staat het aanbod van tweedehands titels vermeld:

Afb. Titel Conditie Jaar Editie Auteur / Uitgever Prijs
Geheime identiteit
Geheime identiteit
★★★★
2006
Hapka, Cathy / Bruna A.W.
€ 5,20
Info