9789025425944 - De wichelroedelopers

De wichelroedelopers

Hoofdtitel De wichelroedelopers
Uitgever Atlas Contact, Uitgeverij
Auteur(s) Moody, R.
Druk 1e druk
Taal Nederlands
Pagina's 605
Productvorm Paperback / softback
Geïllustreerd Nee
Publicatiedatum 11-2006
ISBN 9789025425944

Flaptekst De wichelroedelopers

Rick Moody heeft het zelf meegemaakt: zijn roman De ijsstorm werd verfilmd. Dat was overigens - zowel artistiek als commercieel - een behoorlijk succes, maar dat het voor Moody een hele belevenis moet zijn geweest, mag blijken uit zijn nieuwe roman. Hierin portretteert hij onder andere Vanessa Meandro, producent van de tv-serie De wichelroedelopers. Deze serie is een pretentieuze onderneming, een soort familiesaga die de geschiedenis van de wereld sinds Atilla de Hun wil beschrijven en waar iedereen iets van zichzelf in zal herkennen. Alles is mogelijk, De wichelroedelopers wordt een hit van ongekend formaat, dat kan niet missen. Maar zo groots als de film is, zo ingewikkeld is het productieproces waarover deze roman vertelt: een verhaal over de wereld van de entertainmentindustrie, over geld, politiek, verslaving, seks, werk, familiewaarden en het verband ertussen. De wichelroedelopers is Rick Moody's grote parade van bizarre karakters en grootse mislukkingen.

'Rick Moody kan een boek met enkele zin al de moeite waard weten te maken.' NRC HANDELSBLAD

'De wichelroedelopers is als een Broadway-musical waarin de ene hit het andere hoogtepunt afwisselt, terwijl Moody het ene hoogstandje na het andere laat zien.' WASHINGTON POST

Rick Moody is de auteur van onder andere De ijsstorm en Duivelskunde.Vrijwel al zijn werk is beloond met uiteenlopende literaire prijzen (onder andere PEN/Martha Albrand Award en de Guggenheim Fellowship). Hij woont en werkt in New York.

Aanbod

Hieronder staat het aanbod van tweedehands titels vermeld:

Afb. Titel Conditie Jaar Editie Auteur / Uitgever Verkoper Prijs
De wichelroedelopers
De wichelroedelopers
★★★★★
2006
Moody, Rick / Contact
€ 11,95
Info