9789025436650 - Wild

Wild

Hoofdtitel Wild
Uitgever Atlas Contact, Uitgeverij
Auteur(s) van der Werf, Gerwin
Druk 1e druk
Taal Nederlands
Pagina's 224
Productvorm Paperback / softback
Geïllustreerd Nee
Publicatiedatum 08-2011
ISBN 9789025436650
 

Flaptekst Wild

Een aardedonkere coming of age

De twaalfjarige Simon de Ridder woont bij zijn grootouders in een dorp aan de rand van de Wolden, een bos dat grenst aan de heide en aan een schietterrein. Als hij thuis is, wordt een pakketje voor zijn grootvader bezorgd. Simon kan zijn nieuwsgierigheid niet bedwingen. Het bevat een luchtdrukpistool en een blikje kogels. Zijn vriend Kris wordt per ongeluk geraakt door één daarvan.

Simon vlucht het bos in, doodsbenauwd dat hij de schuld zal krijgen. Rondzwervend door het bos komt hij tot de ontdekking dat hij niet wordt gezocht als vermiste, maar als een dier wordt opgejaagd. In vijf dagen verandert hij van een schooljongen in een wildeman, en het wordt steeds onduidelijker wie nu eigenlijk op wie jaagt.

Gerwin van der Werf (1969) is musicoloog en docent muziek. Hij is de winnaar van de Turing Nationale Gedichtenwedstrijd 2010. Verhalen en gedichten van hem verschenen in onder andere Lava en Tirade; zijn eerste roman Gewapende man werd lovend besproken en staat op de longlist van de Academica Debutantenprijs.

'Gewapende man smaakt naar meer. Veel meer.' - NRC HANDELSBLAD

'Gewapende man is een veelbelovende roman, waarin Van der Werf de broeierige sfeer van een besloten gemeenschap oproept.' - TROUW

Aanbod

Hieronder staat het aanbod van tweedehands titels vermeld:

Afb. Titel Conditie Jaar Editie Auteur / Uitgever Verkoper Prijs
Wild
Wild
★★★★★
2011
Werf, Gerwin van der / Contact
€ 10,95
Info