9789029516143 - Paparazzo

Paparazzo

Hoofdtitel Paparazzo
Reeks AP-crime
Uitgever Arbeiderspers
Auteur(s) Francis, D.
Druk 1e druk
Taal Nederlands
Pagina's 205
Productvorm Paperback / softback
Geïllustreerd Nee
Publicatiedatum 08-1998
ISBN 9789029516143

Flaptekst Paparazzo

Het enige wat de zeventienjarige Benedict Juliard ambieert is de steeplechase.

Zijn vader George, die zijn zinnen heeft gezet op Downing Street, heeft evenwel andere plannen met hem: bij ontstentenis van een echtgenote wil hij Ben aan zijn zijde, en hij dwingt hem zijn loopbaan als steeplechasejockey vaarwel te zeggen. Als goede zoon steunt Ben zijn vader ook daadwerkelijk bij de tussentijdse verkiezingen. Een succesvolle combinatie, zo lijkt het, en Georges opmars in de Britse politiek verloopt gestaag: hij wordt lid van het Parliament, hij wordt minister van Landbouw en Visserij, en een kabinetscrisis maakt van hem de meest waarschijnlijke kandidaat voor het premierschap. Vader en zoon sluiten een pact waarin ze zwart op wit vastleggen nooit iets te zullen ondernemen wat de carrière van George kan schaden.

Maar dan, na vijf jaar, begint de ellende. Georges politieke vijanden, die hem eerder vergeefs met grof geweld probeerden af te schrikken, hergroeperen zich. Hun doel: via de zoon de vader breken. Hun middel: de paparazzi - als wapen zeker zo dodelijk.

Met Paparazzo schreef Dick Francis een ijzersterk verhaal dat draait om politiek, schandaal en de pers.

Dick Francis heeft vijfendertig internationale bestsellers op zijn naam en wordt wereldwijd gezien als de onbetwiste grootmeester in het thrillergenre. Voor zijn werk ontving hij vele prijzen, waaronder de hoogst zelden toegekende Crime Writers' Association's Cartier Diamond Dagger. In 1996 werd hij door de Mystery Writers of America uitgeroepen tot Grand Master voor het leven.

"Een soepel, lekker lopend verhaal." - Publishers Weekly

"Zowel in stijl als in snelheid kent Francis zijn gelijke niet." - Sunday Express

Aanbod

Hieronder staat het aanbod van tweedehands titels vermeld:

Afb. Titel Conditie Jaar Editie Auteur / Uitgever Prijs
Paparazzo
Paparazzo
★★★★
1997
Francis, Dick / De Arbeiderspers
€ 7,70
Info