9789044317558 - Shopaholic en baby

Shopaholic en baby

Hoofdtitel Shopaholic en baby
Uitgever Overamstel Uitgevers
Auteur(s) Kinsella, S.
Druk 1e druk
Taal Nederlands
Pagina's 336
Productvorm Paperback / softback
Geïllustreerd Nee
Publicatiedatum 02-2007
ISBN 9789044317558
 

Flaptekst Shopaholic en baby

Becky Brandon, geboren Bloomwood, voelt zich super. Ze heeft een nieuwe baan als 'personal shopper' bij een warenhuis in Londen. En samen met haar kanjer van een man Luke gaat ze op huizenjacht, want... Becky is zwanger!

Sinds ze heeft ontdekt dat winkelen helpt tegen misselijkheid, stijgen haar creditcarduitgaven tot stratosferische hoogten. Of het nu een meisje of een jongen wordt, alles moet perfect in orde zijn, van de design babykleertjes (in roze blauw) tot de kinderwagen met Nasa-technologie. Becky heeft zich nog net op tijd kunnen inschrijven voor een holistische waterbevalling bij de beroemde verloskundige Venetia. Maar als blijkt dat Luke en Venetia elkaar van vroeger kennen, begint Beckys gelukzalige wereldje in te storten. Ze winkelt voor twee... of zijn er soms drie in haar huwelijk?

Sophie kinsella is schrijfster en ex-financieel journaliste. Met haar Shopaholic! bestsellerserie en de romans Hou je mond! en Aanpakken! Veroverde zij de harten van miljoenen lezers over de hele wereld. Sophie kinsella woont met haar gezin in Londen. Dit is haar vijfde Shopaholic! Roman.. Haar website:

www.sophiekinsella.com

Recensie Shopaholic en baby

Bron: vrouw.nl • Datum: 26 februari 2008
'Eigenlijk is dit boek het perfecte kado voor die ene vriendin, die bang is dat ze niet meer kan winkelen nu ze zwanger is. Of voor jezelf, als je beschikt over de nodige zelfkennis plus rammelende eierstokken.'

Aanbod

Hieronder staat het aanbod van tweedehands titels vermeld:

Afb. Titel Conditie Jaar Editie Auteur / Uitgever Verkoper Prijs
Shopaholic & Baby
Shopaholic & Baby
★★★★★
2007
2
Kinsella, Sophie / The House of Books
€ 8,95
Info