9789085103899 - De wereld van Fiona

De wereld van Fiona

Hoofdtitel De wereld van Fiona
Uitgever House of Knowledge
Auteur(s) Hering, F.
Druk 1e druk
Taal Nederlands
Pagina's 157
Productvorm Paperback / softback
Geïllustreerd Nee
Publicatiedatum 04-2007
ISBN 9789085103899
 

Flaptekst De wereld van Fiona

DE WERELD VAN FIONA

Over Oscar-jurken, Chloé-tops en social X-Rays die vocht vasthouden

Van de modeweek in New York, een hippe lesbische underground party in Tokio tot een modellenfeest in Sjanghai of een onderonsje met een sjeik in Saoedi-Arabië, Fiona Hering is er geweest. Alleen of met haar ruimdenkende modevrienden. Zo bekent nieuwe vriend M op een kameel middenin de woestijn dat hij ooit de beste vriendin van zijn moeder heeft gekrikt ("Toen ik nog dacht dat ik hetero was"). Een bron van inspiratie blijven haar Napolitaanse ex-schoonmoeder Maria, dochter India Goldie, valse modevrienden A en B en tegenwoordig ook haar nuchtere liefje Giel.

In De wereld van Fiona komt alles aan bod, van de pauselijke garderobe van Benedictus XVI, de terugkeer van Tom Ford aan het modefront (halleluja!), de modetips van Victoria Beckham, de nukken van Naomi Campbell, tot de impeccable hairdo van cosmeticamiljardaire Estée Lauder. Dit alles beschreven met een vette knipoog maar vanuit een diepe bewondering en sympathie voor het onalledaagse van de modewereld en de extravagante mensen die haar bevolken. Of om het met de woorden van de legendarische Amerikaanse fashion editor Diana Vreeland te zeggen: "Wie wit brood eet, heeft geen dromen."

Fiona Hering werkte veertien jaar als modejournalist van het dagblad De Telegraaf. Daarna schreef ze vier jaar voor de weekendbijlage van deze krant en sinds kort voor de bijlage Vrouw. Tevens verschijnt ze al zes jaar als lifestyledeskundige in het tv-programma RTL Boulevard en was onlangs te zien in BNN's Ranking The Stars. De wereld van Fiona is de opvolger van Gucci, mode-poepjes en de juiste bone-structure en Prada & Amore en is een selectie uit de columns die zij sinds 1998 wekelijks schreef voor TV Weekeinde.

Aanbod

Hieronder staat het aanbod van tweedehands titels vermeld:

Afb. Titel Conditie Jaar Editie Auteur / Uitgever Verkoper Prijs
De wereld van Fiona
De wereld van Fiona
★★★
€ 3,99
Info
De wereld van Fiona
De wereld van Fiona
★★★★
2007
Hering, Fiona / House of Knowledge
€ 5,95
Info