Minder drinken

Productkenmerken

Auteur: Lemmers, Lex, Uitgever: Boom, 196 pagina's, Paperback, Nederlands, ISBN: 9789085063650 (ISBN10: 9085063655), Gepubliceerd in 2006.

Productstaat

Staat: Tweedehands

Conditie (algemene classificatie)
★★★★
Verkeert in uitstekende conditie (is meestal maar een enkele keer gelezen of ingekeken)

Toelichting op conditie
Zeer goed.

Productbeschrijving

Boom hulpboek

€ 13,95
Op voorraad
Minder drinken
Minder drinken

Selecteer de afbeelding voor een vergroting

Deel deze pagina via:

Rubrieken

"Minder drinken" is opgenomen in de volgende (sub-)rubrieken:

Minder drinken

Hoofdtitel Minder drinken
Reeks Boom Hulpboek
Uitgever Boom uitgevers Amsterdam, Boom
Auteur(s) Lemmers, Lex
Druk 1e druk
Taal Nederlands
Pagina's 198
Productvorm Paperback / softback
Geïllustreerd Nee
Publicatiedatum 10-2006
ISBN 9789085063650

Flaptekst Minder drinken

Er is in een Nederland een grote groep drinkers die niet verslaafd is aan alcohol, maar die wel meer drinkt dan goed voor hem is. Drinken is sluipenderwijs een gewoonte geworden. Doorgaan met een dergelijk drinkpatroon leidt op termijn bijna zeker tot ernstige (gezondheids)klachten of een alcoholverslaving.

Als u een alcoholprobleem in een vroeg stadium herkent, kunt u er zelf veel aan doen. Het Boom Hulpboek Minder drinken kan u daarbij helpen. In vijf weken krijgt u inzicht in uw eigen alcoholgebruik en wat voor u verantwoord drinken is. U leert omgaan met verleidingen, moeilijke momenten en uitglijders. De in het boek beschreven methode is gebaseerd op technieken uit de cognitieve gedragstherapie en heeft al veel drinkers geholpen weer verantwoord met alcohol om te gaan.

Minder drinken hoort bij de cursus Minder drinken? Doe-het-zelf! van Teleac en de website www.minderdrinken.nl van het Trimbos-instituut. U kunt het boek echter heel goed zelfstandig gebruiken. Het boek is voor iedereen die zijn of 'haar drinkgewoonten eens wil doorlichten, en weer verantwoord met alcohol wil leren omgaan.