Oncologie

Productkenmerken

Auteur: Velde, C.J.H., Uitgever: Bohn Stafleu Van Loghum, 7e editie, 602 pagina's, Paperback, Nederlands, ISBN: 9789031341771 (ISBN10: 9031341770), Gepubliceerd in 2005.

Dit exemplaar is inmiddels verkocht.
Mogelijk worden er andere exemplaren aangeboden.
Zoeken naar andere exemplaren
Oncologie
Oncologie

Selecteer de afbeelding voor een vergroting

Deel deze pagina via:

Oncologie

Hoofdtitel Oncologie
Reeks Quintessens
Uitgever Springer Media B.V., Bohn Stafleu Van Loghum
Auteur(s) Velde, C.J.H.
Druk 7e druk
Editie 7e editie
Taal Nederlands
Pagina's 602
Productvorm Paperback / softback
Geïllustreerd Ja
Publicatiedatum 01-2005
ISBN 9789031341771

Flaptekst Oncologie

Het standaardwerk waarin alle belangrijke aspecten van kanker aan de orde komen: het ontstaan en de genetische predispositie, diagnostiek, behandeling en begeleiding.

Oncologie is samengesteld door een multidisciplinair team van ruim zestig auteurs. Het boek bestaat uit drie delen. In het eerste deel worden algemene aspecten behandeld, zoals pathologie, epidemiologie, bevolkingsonderzoek, verhoogde risicodragers, diagnostische en therapeutische principes. Het tweede, meest omvangrijke deel besteedt aandacht aan etiologie, biologisch gedrag van de tumor, symptomatologie, diagnostiek en therapie. Het derde deel behandelt de begeleiding van de patiënt, de verpleging, palliatie en terminale hulp.

De zevende druk is aangepast aan de meest recente ontwikkelingen en kennis op het gebied van kankeronderzoek. De geheel nieuwe vormgeving, met steunkleur en tekstboxen, maken het boek extra toegankelijk.

Oncologie is bedoeld als leerboek voor studenten geneeskunde en verpleegkunde. Daarnaast is het een naslagwerk voor huisartsen en andere artsen die in de praktijk te maken hebben met oncologische vraagstukken.

Overeenkomende titels

Afb. Titel Conditieaflopend sorteren Jaar Editie Pagina's Vorm Toelichting Prijs
Oncologie
Oncologie
★★★★
1973 355
Gebonden in luxe kaft
Zeer goed
€ 16.95