Rollenspel

Productkenmerken

Auteur: Holt, Debby, Uitgever: van Holkema & Warendorf, 287 pagina's, Paperback, Nederlands, ISBN: 9789026985690, Gepubliceerd in 2006.

Productstaat

Staat: Tweedehands

Conditie (algemene classificatie)
★★★★★
Verkeert in nieuwstaat (is meestal ongelezen)

Toelichting op conditie
Nieuwstaat.

Productbeschrijving

Hoe overleef je als ex

€ 9,45
Op voorraad
Rollenspel
Rollenspel

Selecteer de afbeelding voor een vergroting

Deel deze pagina via:

Rubrieken

"Rollenspel" is opgenomen in de volgende (sub-)rubrieken:

Rollenspel

Hoofdtitel Rollenspel
Ondertitel Hoe overleef je als ex
Uitgever Unieboek | Het Spectrum, van Holkema & Warendorf
Auteur(s) Holt, D., Holt, Debby
Druk 1e druk
Taal Nederlands
Pagina's 287
Productvorm Paperback / softback
Geïllustreerd Nee
Publicatiedatum 10-2006
ISBN 9789026985690

Flaptekst Rollenspel

Geestig en toijs.'

Katie Florde

Vlak voordat haa zonen het huis uit zullen gaan, kondigt manlief Andrew .aan, een fervent amateurtoneelspeler, dat ook hij haar gaat verlaten, en wel met zijn twintig-en-nog-wat-jarige tegenspeelster van de plaatselijke toneelgroep.

Na een huwelijk van twintig jaar, heeft Sarah geen idee hoe ze haar lege huis moet vullen, laat staan haar lege dagen, noch hoe ze de rol van afgedankte echtgenote moet spelen.

Sarah ontdekt algauw dat het pad van de verlaten echtgenote geplaveid is met hindernissen en vernederingen. Haar buren en zogenaamde vrienden doen plotseling alsof ze de pest heeft. En haar binnenkort-ex wil het huis verkopen waaraan ze jarenlang gewerkt heeft om haar droomhuis van te maken.

Als ze niet in mootjes gehakt wil worden zal ze een aantal overlevingstechnieken moeten leren... en snel ook. En alles en iedereen wordt in stelling gebracht om Sarah te helpen: een hartsvriendin met adviezen, een zich misdragend misbaksel van een hond, een enerverende vakantiereis naar Mallorca, een bescheiden loodgieter, een onwelkome hoofdrol als Mrs De Winter in de uitvoering van Rebecca.

In deze uiterst geestige sociale komedie wordt het leven in een kleine plattelandsgemeenschap ontleed met een akelige precisie, een .accuraat oog voor detail en een aanstekelijk gevoel voor humor.