Vrouw in rouw

Productkenmerken

Auteur: Broekmans, Trix, Uitgever: Plataan, 157 pagina's, Paperback, Nederlands, ISBN: 9789058072115 (ISBN10: 9058072118), Gepubliceerd in 2004.

Dit exemplaar is inmiddels verkocht.
Mogelijk worden er andere exemplaren aangeboden.
Zoeken naar andere exemplaren
Vrouw in rouw
Vrouw in rouw

Selecteer de afbeelding voor een vergroting

Deel deze pagina via:

Rubrieken

"Vrouw in rouw" is opgenomen in de volgende (sub-)rubrieken:

Vrouw in rouw

Hoofdtitel Vrouw in rouw
Ondertitel eigenzinnige observaties van een weduwe
Uitgever Plataan, Uitgeverij, Plataan
Auteur(s) Broekmans, Trix
Druk 1e druk
Taal Nederlands
Pagina's 128
Productvorm Paperback / softback
Geïllustreerd Nee
Publicatiedatum 02-2004
ISBN 9789058072115

Flaptekst Vrouw in rouw

Ik zal bewijzen dat er leven is na de dood liefst een leuk leven.

Trix Broekmans wil op haar 52ste geen treurende weduwe zijn. Na het overlijden van haar man, de schrijver/journalist Wim Wennekes, gaat zij op zoek naar een nieuwe vorm van bestaan. Ze richt de Merry Widow Club op, ze bezoekt de dierenarts omdat haar kat in de rouw is, ze probeert de dagelijkse maaltijden weer leuk te maken, ze stelt tot haar eigen opluchting vast dat drinken in je eentje ook best lekker is, ze heeft haar Eerste Echte Eenzaamheidservaring (EEE), ze vraagt zich af of scheiden erger is dan overlijden, en ten slotte ontdekt ze dat ze het ook alleen kan, een beetje genieten van het leven.

Trix Broekmans is journalist. Ze is door haar vak gewend te kijken en te beschrijven. In Vrouw in rouw neemt ze zichzelf onder de loep. Wat gebeurt er allemaal in haar verse weduwebestaan, en hoe gaat ze daarmee om?

Een aanrader. Opzij

Een onorthodox boek van een sterke vrouw. Libelle

Trix Broekmans (1948) is ruim dertig jaar journalist. Ze publiceerde in Algemeen Dagblad, NRC Handelsblad en Quote en is columnist voor De Gelderlander. Ook schreef ze, alleen en samen met haar echtgenoot, diverse boeken.