Zeven dagen

Productkenmerken

Auteur: Vesseur, Nico, Uitgever: Free Musketeers, 244 pagina's, Paperback, Nederlands, ISBN: 9789048406104, Gepubliceerd in 2009. Boeknummer van verkoper: 43707.

Productstaat

Staat: Tweedehands

Conditie (algemene classificatie)
★★★★★
Verkeert in nieuwstaat (is meestal ongelezen)

Toelichting op conditie
Nieuwstaat.

€ 17,55
Op voorraad
Zeven dagen
Zeven dagen

Selecteer de afbeelding voor een vergroting

Deel deze pagina via:

Rubrieken

"Zeven dagen" is opgenomen in de volgende (sub-)rubrieken:

Antiquariaat

Dit artikel wordt aangeboden door BoekenWebsite.nl. Meer informatie over de verzendkosten en leveringsvoorwaarden van BoekenWebsite.nl.

Zeven dagen

Hoofdtitel Zeven dagen
Uitgever Free Musketeers
Auteur(s) Vesseur, N., Vesseur, Nico
Druk 1e druk
Taal Nederlands
Pagina's 244
Productvorm Paperback / softback
Geïllustreerd Nee
Publicatiedatum 05-2009
ISBN 9789048406104

Flaptekst Zeven dagen

Guido praat altijd over zijn schrijfambities, maar fantaseert er uitsluitend op los in plaats van zich te beperken tot één verhaalidee. Zijn vriendin is zijn gezever zat en eist binnen een week een verhaal - en geen verhaal, geen seks. Dus creëert Guido een schrijverspersonage, Joep. Die laat hij hetverhaal schrijven, zodat hij zelf kan blijven doen wat hij het liefste doet: erop los fantaseren.

Als atheïst gelooft Joep niet in zijn schepper. Totdat hij beseft dat god schrijver is - want in het begin was het woord en het woord was god - en dat híj als schrijver dus een god is. Is god geen beschermd beroep of zo, kan iedere atheïst zomaar god zijn? En wie is zíjn god dan wel, vraagt Joep zich af...?